IMG_5411

Sylvie Dejardin

Als voedingsspecialiste is het mijn doel om mensen vertrouwd te maken met alle basisprincipes van: eiwitten, koolhydraten en vetstoffen zullen al hun geheimen onthullen!

Phil

Philippe Deltenre

Als voedings- en wellnesscoach baseer ik mijn advies op een evenwichtige voeding en probeer ik plezier met gezondheid te combineren.

_CFV2468

Christiane Lefèvre

Ik ben een autodidact met een passie voor de gezonde keuken. Ik richt me op een vegetarische keuken voor het hele gezin, en combineer gezond, biologisch en goedkoop eten.

_JRS0278

Sandra Cabuezelo

Ik creëer graag nieuwe smaken. Ik houd van een eenvoudige, verse keuken waarin ik eetplezier, inventiviteit en heerlijke producten met elkaar verenig. Voor mij is het perfect mogelijk om lekker te eten met een beperkt budget.

_JOB8242

Elodie Pétré

Meer fruit en groenten eten, minder suiker en minder slechte vetten. Dat is nodig om gezond te blijven. Seizoensgebonden en lokaal eten, met minder vlees. Dat is belangrijk voor het milieu. Deze uitdagingen combineren in het dagelijkse leven en succesvolle recepten delen met anderen, dat is al vele jaren mijn passie.

IMG_2523

(Français) Florence Thibault

IMG_2867

(Français) Marino du Bus

Empruntez gratuitement notre “Kit table durable entre voisins” et organisez 1 repas avec un chef à domicile !